Far inte till Stockholm för du blir aldrig mer densamma

Har precis tittat på Mauro och Pluras. Mysigt program det där och nästa vecka blir det med Markus Krunegård vid bordet.
Jag är fortfarande i stockholm och praktiserar men åker imorgon hem över helgen eftersom jag ska gå och se Kent på lördag. Sedan bär det av tillbaka till huvudstaden på söndag igen och sedan tillbaks på fredag. Kanske kan hinna läsa ut en bok under dessa långa resor?
Vad har hänt sen sist i huvudstaden då? En kväll befann jag mig på någon releasefest för en dokumentärfilm vid namn Ångrarna som visades på väggen till ett glas vitt. Classy! Sedan på konsertfronten har det vart P3 live session med Shout out louds och Petter Seander på kafé 44 och sedan även en del resor till uppsala.
Jag saknar spårvagnarna.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *