Någon hade sagt att jag var feg, Lilla ego fy skäms

Har ingen lust att gå ut och ingen lust att göra någonting.
Idag är ännu en dag då jag bara sitter och dödar tid. Fast städat har jag fått gjort. Har slängt massa skit jag inte har använding för, men ändå finns det mycket saker jag bara tryckt ner i en låda. Någon dag ska de också slängas.. kanske.
Just nu spelas det samma musik om och om igen i mitt rum. Lite säkert!, alkberg, kent och markus. Klarar knappt av att göra spotifylistor eftersom det alltid slutar med att jag nästan lägger in hela album och sitter tillslut och lyssnar på en viss artist istället.
Känner för att sätta mig ner och titta på någon bra film. Vill se någon halvt deprimerande/meningen med livet-film men som man ändå får en bra känsla av.. eller också bara en bra film. Vet bara inte vilken.Nol.

Posted in All

0 thoughts on “Någon hade sagt att jag var feg, Lilla ego fy skäms

  1. kolla på the departed. Den gick på tv:n idag, riktigt bra och spännande actionrulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *