Som om jag bryr mig

Sänk mitt hjärta som en sten. Ge mig en käftsmäll, jag är feg.

Nu är helgen v.41 slut. Var med Sanna och Simon i fredags då vi tittade på mean girls och sleepy hollow och igår var jag och sanna i stan och sedan på teater. Jag köpte ett par högklackade skor på monki men vet inte om jag riktigt kan gå i dem än. Känns ju inte så bra ifall alla kommer skratta åt mig när jag har på mig dem. Sedan köpte jag en stor kavaj på myrorna också. Har sytt om den lite men känns fortfarande inte riktigt klar. Sen idag har jag haft ett litet kalas med mormor och moster. Vi satt ner i typ fem timmar och nu är jag helt slut och har ont i rumpan.
Känns som om höstlovet närmar sig och har lite saker inplanerade innan dess. På onsdag ska jag se på när Markus spelar på bengans och sedan på fredag tar jag tåget upp till Uppsala. Sedan helgen efter det är det halloweenparty hemma hos mig. Det kommer bli fint.

Posted in All

0 thoughts on “Som om jag bryr mig

  1. Jag älskar skorna och jag älskar dig. Och dig i skorna. Så det är fint! 😀
    Och Halloween är typ hej jag är jättepepp! faktiskt! 😀 Bara för hornen, jag lovar.
    ps. kavajen är vacker!
    puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *