Helgen v.16

I fredags satt vi på textlektionen och gjorde ungefär ingenting. Jag och Sanna satt och disskuterade lite kring småstadsfestivalen men tänkte att det inte skulle fungera att åka dit. Men eftersom hon hade sin systers busskort i väskan som hon fick låna bestämde vi oss tjugo minuter innan bussen skulle gå att vi skulle åka dit ändå. Så vi frågade läraren om vi fick sluta tidigare (vilket vi självklart fick) och skyndade oss till bussen. Fick byta till 600 i Älvängen som var full och vi fick stå efter att Jennie skulle visa oss “hur man fick en plats på 600:an”. Varmt var det hela vägen till Trollhättan, där vi hoppade av vid fel hållplats och fick springa till stationen. Vi kom med bussen i alla fall och sedan var vi framme i Lidköping. Tog oss en liten måltid på pressan och gick sedan till sockerbruket. Vi vilade en stund på ett svalkande golv och insåg att vi hade missat lite av JFK, men vi han nog se det mesta. Bra var dom i alla fall!
När det tredje bandet skulle börja spela var det dags att ge sig av hemmåt igen, haha. Så vi sa hej då till Lidköping och gick och köpte färdgodis och åkte iväg med det busslåtande kinnekulletåget och bytte sedan tåg i Herrljunga. Sedan fick vi invänta vår kära 403:a i Göteborg som tog oss hem till byn igen. En dag med mycket resande med andra ord.
Igår flög halva dagen fram och på kvällen kom Sanna hem till mig och vi bestämde oss för att åka och hälsa på Jeni i Kallebäck. Det var trevligt!
Idag blir det en hemmadag och om jag har tur slänger mamma i lite hårfärg i håret så att jag slipper ha en ful utväxt.
Posted in All

0 thoughts on “Helgen v.16

  1. Du färgade inte va? För i sånna fall är jag världens sämsta vän som är helt egositisk och inte märkt skillnad… förlåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *