Linnéa har blivit en riktig bloggare

Dagen började väl inte sådär jätte bra. Skulle läst ut The Outsiders tills idag men somnade med boken bredvid mig inatt. Därför fick snabbt läsa två kapitel imorse och sedan snabbläsa ytterligare två kapitel på lektionerna i skolan. Han tillslut i alla fall. Men dagens plus var att jag fick reda på att jag fick MVG på min recension på Fakta om Finland och spanskalektionen var inställd.
Imorgon kommer Kim hit och stannar i några dagar. Vi ska nämligen på Håkan Hellström i Partille på lördag tillsammans med Lollo. Jag hoppas att det kommer bli fint.
Nästa vecka blir det emmabodabiljett och sedan ska jag samla ihop pengar till Hultsfred. Peace and love skippar jag nog iår även om Pete lockar. Men tyvärr räcker inte pengarna till så jag får väl hoppas på en annan chans att se honom.
Nu mina damer och herrar ska jag lägga ut en bild som innehåller en kopp. Nu är jag en riktig bloggare!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *