Du kanske tycker jag verkar borta i tankar… och det kanske stämmer

Idag har jag vart ännu mer virrig och borta än vanligt. Roligast var nog när jag skulle gå in i biblioteket och kom nästan inte igenom dom där larmsakerna för jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle gå igenom. Skulle först gå mellan dom som var längst åt höger, men då tänkte jag “varför ska jag gå genom dom som det är minst plats mellan?” och försökte sedan ändra riktning mot den bredaste i mitten, men det ledde till att jag nästan gick rakt in i den saken mellan dom och fick snabbt hoppa åt sidan och stapplade in. Har upptäckt att jag ibland kan sitta och tänka på helt andra saker än det jag borde engagera mig åt. Var nära på att glömma att hoppa av bussen idag så jag fick i sista sekund trycka på stoppknappen och skynda mig ur bussen.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *