Trött

Varför är det så att man kommer ihåg vissa drömmar mer än andra? Idag tex kommer jag precis ihåg vad jag drömde. Jag drömde att det var kulturkalaset och vi var på Brew House och hörde på Kusowsky som spelade "vissa saker bara händer", och helt plötsligt sitter Martin från hästpojken där och flinar åt mig. Vi började snacka med honom och jag ringer Sanna med ett läppglans (liksom ok?) och frågar varför hon inte var och såg Kusowsky. Sanna står och målar med sin kajal och blir ledsen över att hon missat det. Men då säger Martin att hästpojken ska börja spela om tre timmar. Men om hon skulle dit fick jag inte veta för då väckte pappa mig. Och jag kommer svagt ihåg att jag började mumla att jag pratade i telefon.
Ibland gör jag konstiga saker när jag sover. Minns när jag var skit trött efter skolan och var inne på datorn i mitt rum och lade mig ner en stund i min säng och somnade. Sen när jag vaknade hade jag svaga minnen av att jag läst ett gästboksinlägg på bilddagboken och minndes några få ord, och när jag gick upp och tittade hade jag faktist gått upp och läst det.
Onödigt och osammanhängade inlägg. Men jag är trött nu. Är trött på dagarna och pigg på nätterna. Irriterande.

Posted in All

0 thoughts on “Trött

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *