A B C sing for me

Igår fick jag se en som ladda upp en bild på Broder Daniel och tankarna har rullat efter det. Kände på mig att det var dags för spelning. Jag fick glödjeskutt när jag vände på tidningen som låg åt fel håll och fick se Henrik Berggrens stjärndekorerade ansikte över hela framsidan. Då ploppade frågan upp hela tiden”vart, vart, vart?” och till min stora glädje ska denna stora sommar händelse äga rum på Way Out West. Finns inget annat att säga än underbart!

Posted in All

0 thoughts on “A B C sing for me

  1. underbart blir det.. Fast det är verkligen grisen i säcken när det gäller BD-spelningar, haha. Vissa gånger man sett dom har det varit otroligt bra, andra gånger värdelöst.. Men denna spelning ska nog kunna bli historisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *