Veckan i mobilbilder


Den här bilder är dock inte från denna veckan utan från veckan innan då jag planterade om mina Elefantöron-sticklingar <3

I tisdags var det stekande varmt i Göteborg och jag och Alexander åt vid foodtrucksen på Magasinsgatan. Jag tog Veganbun vid JINX Food. Har varit stängt typ varenda gång jag varit där och kollat de senaste gångerna men nu fick jag äntligen äta där igen. Så himla gott!!

Efter maten gick vi och tog en glass i solen #livsnjutare.

Sedan åkte jag hem till mina föräldrar där min mamma hjälpte mig att bleka utväxten.

Dagen därpå åkte jag hem till Alexandra där jag passade hennes lilla valp en stund.

Sedan blev det helg. Fredagen spenderade jag och Alexander hemma hos min syster där vi grillade med hennes kompis Petra och pojkvän och igår var jag en stund på andra långdagen i vanlig ordning. Var helt slut när vi kom hem på kvällen så efter att ha kollat på ett avsnitt Arkiv X så dök jag i sängen. Helgen avslutades med mors dag-firande hemma hos mina föräldrar idag.

Imorgon börjar min sista vecka på Kulturprogrammet! Hur sjukt? De senaste veckorna har gått så himla fort så känns väldigt konstigt att dessa tre år på programmet snart är över. Skönt men märkligt.

PS. Om ni vill se mer bilder likt de ovan kan ni lägga till mig på snapchat. Heter linneasaa där!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *