Japan 9 juni

Har äntligen haft lite tid till att redigera bilder från Japanresan. Eftersom jag har så himla många bilder och vill på något sätt kunna kolla tillbaka på allt vi gjorde under resan tänkte jag göra olika inlägg för de olika dagarna. Skrev ett inlägg om första dagarna i Japan i detta inlägget: Akihabara. Men tänkte att jag gör ett inlägg om det ändå med mer bilder.


Efter frukosten gick vi en promenad till Akihabara som låg rätt nära vårat hotell. Är ett område i Tokyo som är proppat med anime och manga-saker och blinkande ljus. Kunde gå runt i alla butiker och spelhallar i evigheter.
Alexander var glad över alla Totoros som fanns överallt. Själv blev jag mer lycklig över alla sailor moon-prylar som fanns överallt. Köpte mig ett mobilskal, en minifigur och en sailor venus-penna.


Försökte sedan hitta en vegansk restaurang som vi kollat upp innan men hittade den inte 🙁 Insåg när vi kom hem att vi kollat på fel gata. Hittade istället ett pastaställe där jag äntligen fick en riktig måltid som jag inte fått sedan flyget ungefär på grund av att vi inte hittade något vegetarisk dagen innan och istället fick äta pommes på McDonalds :))))

Tog sedan tunnelbanan till Ginza där det mest var massa höga byggnaden med olika stora märken. Skulle till Apple store för att köpa en adapter till min dator. Var typ 100 människor som jobbade där som hjälpte alla i butiken. Skulle försöka åka hiss upp till andra våningen men vet inte hur den hissen var konstruerad så hamnade istället på fjärde och sedan på tredje våningen där det typ hölls någon föreläsning innan vi äntligen kom ner till andra våningen.

Alexander tyckte mest hela Apple-affären var rätt överdriven men jag tvingade honom ändå ta en bild med mig utanför byggnaden. Tycker resultatet blev mycket fint.


Gick runt lite längst alla gator med märkeskläder och dyra prylar ett tag innan vi fick nog. Såg även en liten hundvalp i ett skyltfönster </3

Åkte sedan tillbaka till vårat hotell för att vila fötterna och kolla på Japanska TV-program där ett till exempel gick ut på att kolla hur många gånger panelen sa “Kawaii” när de fick se videor på gulliga djur. Sedan somnade vi tidigt på grund av allt promenerande och att vi inte vant oss vid japansk tid än.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *