Die another day


Har haft lektion till 5 varje dag i två veckor så var så skönt att äntligen vara ledig i fredags. Jag klippte Alexanders hår och sedan lagade vi mozzarella- och spenatlasagne och behövde för en gång skull inte stressa till förfesten. Hade först “förförfest” med Sake rätt ur flaska och vin innan vi åkte vidare till Astrid och Johan på den riktiga förfesten. Vi var nog en 15 pers som alla skulle vidare till Pustervik och se Beatrice Eli. Konserten var så himla bra och hela kvällen var så himla fin.

Spenderade sedan hela lördagen i soffan med täcket där jag varvade sovandet med chipsätandet. Orkade ändå boka nästan alla hotell vi ska bo på i Japan så nu längtar jag ännu mer tills vi ska åka!

Posted in All

0 thoughts on “Die another day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *