Julafton

Dagen före julafton började med att jag och Alexander bytte julklappar. Fick en mörkblå tröja, en T-shirt (som jag har på bilden) och en muminbok. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa och åt middag och spelade spel.

Årets julgran hos mig och min syster.
På julaftonsmorgonen hämtade pappa upp oss och så åkte vi till Hålanda för att hälsa på farmor, farfar och deras hund Tesso.

Sedan åkte vi vidare till mormor ute på öarna där vi fixade ordning julbordet. Misslyckades med mina vegetariska “köttbullar” dagen innan så fick ta anammas istället. Hade även seitan och dumplings och annat gott.

Sedan hade vi paketutdelning och paketleken.

Julaftonspolaroid och julaftonsselfie.


Hoppas ni haft en lika fin jul som jag! Ikväll ska jag fira juldagen på wish you were queers juldagsfest.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *