I am cold, yes I’m cold, but not as cold as you areHänger i mina föräldrars julpyntade lägenhet.
Fick ställa klockan på 06:50 imorse för idag var det dags för fönsterbyte i lägenheten. Var i skolan, åkte hem och åt mat i en kall lägenheten med knappt några fönster och sedan vidare till mamma och pappas lägenhet för att värma mig. Åkte sedan tillbaka på kvällen men då hade de tydligen slutat för dagen och inte hunnit färdigt med ventiler och lister runt fönsterna som de sa att de skulle och hela mitt rum var täckt med ett lager smuts. Åkte därför tillbaka till mina föräldrar för att inte bli väckt imorgon klockan 7 av byggarbetare som står och borrar i rummet. Har nu spenderat kvällen med att hänga på Ikeas hemsida och sett på Historieätarna. Himla bra program.
Imorgon hoppas jag att min lägenhet åter igen är varm och har fönster.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *