M.I.A. coming back with power power!

Ligger och dör i min säng. Vaknade upp sjukare än igår så huvudvärk, halsont och snuva förstör min sömn.

Är antagligen festivalen som gjort mig sjuk. Har vart många bra konserter med bl.a M.I.A., Håkan, Säkert!, Patrick Wolf, Henrik Berggren och så The Strokes. Dock är jag lite besviken på The Strokes som endast spelade en timma när de skulle spela två, men bra var dom.
Är så trött på alla människor på festivaler. Redan första natten blev min syster bestulen på hela hennes väska med kläder ifrån vårt låsta tält. Även två som vi bodde med blev bestulna på hela deras väskor. Verkligen peace and love. Längtar nu mer till way out west där de dräggiga människorna håller sig borta från.

Igår fyllde min kära vän Sanna år så vi tog en tripp till döda Göteborg och firade på Queen. Grattis igen! Idag åker hon upp till Stockholm i några veckor och jag tror nog att jag ska klämma in en resa upp jag med i mitt hektiska liv (haha!) innan jag börjar packa skruvar.

Posted in All

0 thoughts on “M.I.A. coming back with power power!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *