Inget är vettigt 02:30

Jag hade ett inlägg i huvudet för en timme sedan men nu har det flugit ur mig.
Har i alla fall tillbringat i stort sett hela fredagen i sängen av någon anledning. Vaknade vid halv tre och har ätit värmd pizza från gårdagen. Living the dream så att säga.
Nu på natten har jag faktist sytt och fick även idéen om att titta på broder daniel-dokumentären, så det gjorde jag. Såg även en dokumentär igår natt; Dokumentären om Roy Andersson som visades på svt i veckan. En riktigt fin man det där må jag säga. En sån man skulle man vara. Tycker om det där med fina dokumentärer och jag känner att jag skulle vilja göra en själv snart igen. Om vad vet jag inte än.


Jag tycker vissa saker här i livet är lite underliga. Som tex att jag som sagt fick ett kort idag på posten och killen uppe till höger jobbade jag med på min praktik i våras vilket inte sändaren visste om och även att jag idag fick reda på att en tjej som gick i min klass ska döpa sitt barn på samma tid och samma plats som min kusin ska döpa sitt. Jag är nog med i Truman Show trots allt.

Sedan är tydligen min 18-årsdag är redan planerad.
vi ska ligga på golvet. ska fan reservera golvplats och sätta stängsel runtom “Reserverat för Sanna och Linnéa from 00:30 och frammåt” -Sanna

Posted in All

0 thoughts on “Inget är vettigt 02:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *