1 Maj

Eftersom jag har huset för mig själv nu kunde jag äntligen sova ut inatt. Vaknade inte förrän halv två.
Nu har min fransyska åkt hem så nu kan man göra vad man vill, haha. Fast har vart en rätt bra vecka ändå fast den slutade inte riktigt som jag ville. I torsdags då det var sista kvällen de var här tänkte jag och Sanna dra med hennes fransyska till Kontiki för att se på Petter Seander. Min ville inte följa med så hon stannade hos de andra hemma hos en kille från klassen. Vi tre åkte i alla fall dit och smugglade in fransyskan och allt var bra men sedan började inte Petter spela förrän kvart i elva så efter massa arga sms om att vi måste komma hem och hämta min fransyska senast tolv fick vi hämta jackorna och springa till bussen hem. Så snällt att slänga ut min fransyska istället för att bara kunna vänta en halvtimma extra.

Igår var det valborg och jag, Sanna och Sandra tog på oss uppgiften att hjälpa troena att filma konserterna. Filmade tre lokala band med handkamera och sedan filmade vi Erik Grönwall (woho! Ale lyckas alltid med de bästa och största artisterna) med handkamera med. Under tredje låten drar Erik upp mig på scen och står på knän framför mig så att jag ska filma det. Pinsamt måste jag säga.
Sedan tog vi över tre-kamerorna och filmade broshan, haha. älskar deras textrad “Du kan se på min stil att vi är 100% förort”.

Idag hoppas jag på e fin kväll och att det spricker upp. Ha en trevlig första maj.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *