Jag gömmer mig i hästen och jag ger inget en ärlig chans

Nu sitter jag här vid mitt skrivbord på kontoret. Har precis fixat lite småsaker på en bröllopsfilm och sitter och väntar på att något ska hända. Det är grått utanför fönstret och jag ska idag ta tåget till Göteborg.
Har funderat en del kring hårfärg. Har haft samma färg i flera år nu vilket är rätt tråkigt. Borde jag kanske ändra lite på det? Röd/brunt är snyggt.. men jag får väl vara samma gamla Linnéa ändå, tråkig som jag är.
Sen har en annan sak ploppat upp i mitt huvud under mina veckor i Stockholm och det är varför det är “inne” att ha en alldeles för puffig jacka? Fjällräven/annan puffjacka i XXXL som går ända ner till vaderna, är det snyggt? och varför har alla sina jackor helt uppknäppta när det är minusgrader? Fast självklart får man ha på sig vad man vill.

Tittade igenom de få bilderna som finns på den här datorn eftersom bilder livar upp bloggar lite och hittade några bilder på Pippi. Hon är charmig och jag älskar att bilden är döpt till Pippirull.

Posted in All

0 thoughts on “Jag gömmer mig i hästen och jag ger inget en ärlig chans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *