En lång lång tid

Nu är jag inne i tredje veckan på praktiken. Dagen började med att vi skulle träffas vid Riviera för att ha “möte”. Jag som aldrig vart där innan tänkte att jag säkert skulle hitta bra och hoppade vid en tunnelbanehållplats som skulle vara närmast. Gick sedan åt ett håll som kändes bra och efter ett tag kände jag att jag inte hade koll på läget alls och fick ringa Lollo som guidade mig genom Stockholm med eniros gatuvy. Sprang runt i en halvtimme och kom äntligen dit tio minuter försent. Fick reda på att Daniel och Johan skulle komma om några minuter och stod utanför porten och väntade då en man ställer sig bredvid mig och börjar fråga om jag ska in till Riviera och jag som antog att han ville öppna för mig säger ja. Mannen börjar sedan fråga mig vad som ska hända där inne och om jag skulle bli skådespelare eftersom det var ett filmhus. Han fortsätter fråga mig om platsen och vad jag håller på mig och börjar sedan peta mig i håret och säger att mina lockar var fina och sedan drar han sin hand över min hand. Kände mig illa till mods och backade bakåt då äntligen Daniel och Johan kommer och vi går äntligen in. Tycker sånt där är så jävla läskigt, att folk bara hoppar på än sådär.
Under dagen har jag hjälpt Julia och Bernhard (två andra praktikanter) att fota och fixa i studion till en plansch för nya studion. Måste säga att det är riktigt fint där och känner mig lite cool med ett eget skrivbord och allt. Sitter i det rummet längst upp på sidan. Det är Imorgon blir det fixa lite med djungeltrumman och sedan ska jag nog börja klippa något.

På onsdag blir det P3 live session med Shout Out Louds här i stockholm och sedan på lördag ska jag på “Kom som du inte är-fest” i uppsala. Vad är jag inte?

ps. har coolaste plus-bloggen där jag tänkte visa min kreativa sidan.. någon dag. Just nu finns där bara en testfilm jag gjort som är underbar, haha

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *