Nu är det redan torsdag. Känns inte alls som om jag har lov utan mer att det bara är en vanlig helg. Började lovet med att stänga in mig och tittade på film ungefär. Sedan igår så åkte jag och Sanna in till Göteborg och tittade affärer. Skulle egentligen tittat runt i massa loppisar men har inte direkt koll på vilka som är bra och vilka som har öppet onsdagar så vi gick bara till myrorna och andra vanliga affärer.
Idag har vi haft en sy-dag och sytt lite olika grejer. Sanna klippte och hade sig i massa av hennes kläder och jag sydde upp och in ett par gamla gråa byxor och sydde igen alla mina hål i strumpbyxor. Så punkig är jag inte att jag går runt med hål i dem. Fast hålen var mest vid tårna och hälarna vilket kanske inte är så punkigt ändå, haha.
Imorgon blir det troligen till att fika med fina människor och sedan på lördag åker jag till stockholm och blir borta en månad.
Känner mig lite ledsen över att jag knappt fotat någonting på senaste tiden. Får bli ändring på det! Här har ni i alla fall en snygg mobilbild på min nyinköpta vårjacka.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *