Sitter nu åter igen och väntar på mail. Är nervös över det slutliga beskedet om jag får praktikplatsen eller inte.
Har tittat på Amelie from Montmartre ikväll och funderat på om jag borde läst franska istället för spanska? Är väl kanske lite försent att ändra sig nu efter alla dessa år, haha.
På tal om spanska så missade jag dagens lektion på grund av att jag försov mig. Känner att jag är för trött för att gå upp på mornarna, men imorgon är jag i alla fall ledig och på torsdag har vi endast en lektion. Ännu bättre är lovet nästa vecka. Fast det tråkiga är att jag inte vad jag ska göra med all ledig tid, men det kanske är bra?
Filmtips välkomnas!

Posted in All

0 thoughts on “

  1. noi albinoi, 101 reykjavik, Amarcord, Le Mepris, Weekend, 7 inseglet, Heavenly creatures, Whitnail & I, Darjeeling limited..

    så, bara att hugga tag i filmtipshögen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *