Lost in translation

Igår var det Man tänker sitt och Coffe and Cigaretts som gällde och idag blev det Lost in Translation. Mycket fin film måste jag säga.. även de andra också. Kände verkligen att jag valde rätt film för kvällen.
Jag har fått en sån lust att göra någon film, men för att göra det behöver jag bra idéer och en bra filmkamera. Önskade att jag kunde köpa båda på blocket för några hundringar.
Det är underligt hur olika känslor kan komma och gå som de vill. Ibland kan jag sitta och titta på gamla sms eller annat som folk skrivit. Jag brukar ha så starka känslor för sånt och när känslan håller sig kvar sparar jag dem så länge känslan försvinner, för ibland blir det så. Detsamma gäller sånt jag brukar sitta och skriva.. vet inte riktigt vad man ska kalla det, poesi låter för avancerat. När jag inte har känslan kvar brukar jag ibland riva sönder dem eller radera dem. Det brukar kännas bra eftersom vissa känslor önskar man att man inte hade.
Borde man kanske sova?

Posted in All

2 thoughts on “Lost in translation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *