Lovesick

Nu har jag verkligen fått tummen ur röven och mailat folk kors och tvärs efter praktikplats. Sitter spänt och väntar på svar. Tror ärligt jag kommer börja gråta av lycka om någon tar in mig.
Har funderat på det här med filmfestivalen en del och jag tror det blir att jag går och tittar på Man tänker sitt i alla fall, om någon vill gå med och om det passar tidsschemat. Nu i helgen har jag däremot inget planerat. Alltid ska det bli att vissa helger blir fulla med grejer medans andra ingenting..
Imorgon ska jag förövrigt hålla en redovisning om Henrik Berggren på svenskan. Min lärare tyckte också att vi skulle lyssna på mitt radioprogram på tjugo minuter som jag gjorde i höstas. Tror folk kommer få nog av mig efter det.

Posted in All

0 thoughts on “Lovesick

  1. Tror folk kommer vilja höra din röst hela dagarna efter det! 😀 Du kommer få fans som springer efter dig i långa rader och skriker "PHOTO PLZ!!"
    Jag är på för Man Tänker Sitt. lätt 🙂

  2. När visar dom Man tänker sitt? den verkar vara fin..
    Henrik Berggren likaså. Jag såg sonom i träningsjacka och solhatt en gång. Men hans röst "blew his cover..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *