Idag avklarade jag sista torsdagen med sex lektioner i rad vilket känns skönt. Jag kommer inte sakna dem. Nästa vecka börjar det nya schemat och det är betydligt mycket bättre och skönare än det förra. Tycker bara en sak är lite konstigt och det är att jag ska ha två lektioner under samma tid på tisdagar (se bild). Lyckat!
Imorgon är det fredag och vi ska nu äntligen ha en liten filmvisning för oss filmelever i klassen. Sedan blir det helg igen och jag vet inte vad jag ska ta och hitta på.
Nästa vecka ska Joel Alme göra en spelning och signering på bengans vilket man kanske borde gå på..

Posted in All

0 thoughts on “

  1. Vi får ta och hitta på något roooooligt! (eller tråkigt, det kvittar egentligen)
    ja älskar tisdagen, vi kommer få sån bra kondition av springandet mellan tyska/foto. hahahah! puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.