You really got me goin’, you got me so I don’t know what I’m doin’

Idag var jag och Kim i Göteborg en sväng och jag köpte en grå T-shirt, leopardstrumpbyxor och en pälsmössa. vet inte riktigt om leopardstrumpbyxor är min grej riktigt men jag ska testa. Sen vet jag inte om pälsmössan är för indie för mig eller inte. Det återstår att se. Nu sitter jag hemma och dricker cola och Kim är på Trädgårn’ och jobbar. Jag vill att han ska sitta här och gricka cola och lyssna på kinks med mig nu.
På torsdag åker vi upp till stockholm och hälsar på Tumba-Tarzan, haha. Vi ska flytta Lollo till en annan lägenhet. Då menar jag inte att vi endast ska bära runt på Lollo och sätta in henne i en ny lägenhet utan mer alla hennes grejer och så.

Posted in All

0 thoughts on “You really got me goin’, you got me so I don’t know what I’m doin’

  1. men ni måste ju flytta på mig med. har ju blivit så fet av att jag "äter chips varje dag". förväntar mig en kungastol av mamma och pappa och du kan ju gå under med armarna rätt upp så att du också känner dig delaktig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *