Wanna be on top?

Idag tog jag bussen till skolan och när jag kom dit var det bara fem andra där och jag känner att multimedia A början spåra ut. Jag får aldrig något gjort och det känns meningslöst.
Sedan gick jag hem eftersom vi inte hade svenska och Sanna var inte i skolan så kändes onördigt att börja klippa filmen eftersom vi inte riktigt planerat hur vi ska ha det. Känns skönt med helg nu i alla fall och nu ska jag antigen se på scrubs eller läsa, kan inte riktigt bestämma mig. Tror det får  bli ett avsnitt scrubs först.
Imorgon kommer Kim hit och stannar i en vecka. Mysigt!
Ego-Linnéa var i farten och lekte photosession. 

Posted in All

0 thoughts on “Wanna be on top?

  1. Nols next top model
    Du ska inte ta med gubben på Mew på söndag då? 🙂 Som du kanske märkt försöker jag bli av med mina biljetter. Du får dom för halva priset om du vill ha dom..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *