Oh some people they never learn!

Idag har jag varit för mig själv i huset. Det är rätt så underbart ibland faktist. Att spela musik och gitarr så högt man vill och laga god nudelwok att äta. Egentligen skulle det vara väldigt trevligt att någon åt min nudelwok med mig men vi låtsas att det inte är det så verkar det som om det var finare än det var.
Blir trött på att vi alltid ska vara bättre än alla andra (nu skriver jag vi eftersom jag syftar på alla människor och inte bara några). Vi alla är bra men inte alltid bäst. Hatar känslan av underlägsenhet och gillar heller inte att vara äverlägsen. Det är inte lätt.

Posted in All

0 thoughts on “Oh some people they never learn!

  1. jag tänkte precis på det idag! kom och tänka på en gång i 6:an när vi spelade fotboll mot en annan klass och jag satt på bänken och var den andra som skulle byta, men så sa Ragne att jag skulle in (jag var inte bra, men typ den enda i klassen som spelade fotboll). Usch, då skämdes jag och sa att "men det är ju ****'s tur". Efteråt kändes det som om alla trodde att jag försökte visa medkänsla för att jag tyckte att dom var dåliga. Och så tänkte jag på att jag inte vill vara chef över någon, men jag vill inte att någon ska var bossig över mig heller låser in mig i en stuga i norrland och ruttnar.

  2. Barndomsminnen's gonna tear your sister apart! ^^
    Jag tycker att man borde vara nöjd med den man är. Fast det är så svårt. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.