Jag känner mig sjuk mest för att jag är

Fick en sån lust att lyssna på kristian Anttila eftersom Sanna gör det.

Jag har vart sjuk sen i torsdags men har kämpat mig igenom två skoldagar och en helg med rinnande näsa och hosta. Idag fick jag nog och stannade hemma för att vila upp mig lite. I min ensamhet har jag tittat på Big Fish, ätit, lyssnat på dålig MTV-musik, tittat igenom massa fotoalbum med kort från när mina föräldrar var unga och sovit. seh har jag också ätit mammas ostpaj och bett pappa åka och köpa bullar. Ganska ovärt egentligen eftersom jag inte känner någon smak alls på grund av förkyldningen. kunde i alla fall ana att det var gott.
Imorgon har vi halvdag och börjar inte förrän 13:10 då vi ska ha rörlig bild. Jag och Sanna ska vara duktiga och cykla till skolan och sedan vara bäst genom att lägga fram vårt dokumentärfilmsförslag.
Om lite mindre än en månad fyller jag sjutton år. För mig är jag redan sjutton och har vart sjuttin i ett år. Eller åtminstonde sexton i två år. Kan väl inte påstå att man är så mycket mognare än alla anrda i min ålder men det känns ändå som femton var väldigt längesen. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig förutom en gul halsduk från H&M. Får hoppas att inte alla får reda på det så att jag får tre stycken eller så. Borde kanske komma på lite fler saker.
Hästpojkens singel Caligula har kommit upp på spotify. Väntar förgäves på att hela albumet ska komma och att bandet skyndar sig lite och släpper sitt efterlängtade album.

Posted in All

0 thoughts on “Jag känner mig sjuk mest för att jag är

  1. Bah, Sanna the trendsätter! (säger jag som snor din musik ungefär alltid och rakt av, tss)
    Får du tre eller fler gula halsdukar så rekomenderar jag dig att knyta ihop dom till en enda lååång halsduk. det vore fräckt!
    (ps. jag tänkte skriva exakt den raden som rubrik idag, sunk att jag inte gjorde det, det hade varit pricken över i) (ds.)
    PUSSBUSS! :*(vroom)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *