Nu såhär i efterhand ångrar jag att jag var så slö på matten under ettan att jag inte gjorde klart Matte A-kursen. Förstår inte varför vi ska läsa den på tre terminer egentligen? Rätt sjukt. Jag och Sanna skulle egentligen läst den på två istället så vi kunde läsa klart matte B i tvåan men eftersom vi inte ritkigt kämpade så mycket så blev det inte så. Känns väl rätt skönt att jag ligger långt fram och inte har så mycket kvar nu men ändå surt att man måste vänta tills trean för att läsa matte B sen. Känner mig dålig, mycket dålig.
För att fortsätta på ämnet skolan så ska vi ha fem veckors APU nästa termin. Känns sådär eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill göra. Lyckat Linnéa! Om ni har förslag så hör gärna av er.
Annars är livet fint och i helgen blir det som sagt uppsala med Sanna.

Ni som inte sett serien True Blood bör börja titta på svt1 22:00 på onsdag då de sänder första avsnittet av säsong ett.
(Ingen porrvideo nedanför bara introt till True Blood).

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *