Scrubs = mardrömmar?


Igår tittade jag på ett scrubsavsnitt som handlade om att Carla var gravid men trodde inte det för hon väntade inte tillräckligt länge för att se att färgen ändrades på graviditetstestet och tillslut visste alla om det utom hon själv.
Idag drömde jag en dröm som jag tror har lite med det scrubsavsnittet att göra. Drömde nämligen att jag gjorde ett graviditetstest och det visade sig att jag var gravid och blev helt förtvivlad eftersom jag ville gå klart medieprogrammet och det kunde jag inte om jag hade barn. Sedan vaknade jag ur drömmen och pustade ut i några sekunder. Sedan somnade jag om och kom tillbaka till drömmen där jag sa åt alla att det bara var en dröm och att jag inte alls var gravid. Sedan tog jag ett test igen och det visade sig att jag var gravid ändå. Har nog aldrig vart så förvirrad som när jag vaknade för andra gången. Trodde nästan ett tag att jag faktist väntade barn. Drömmar kan vara konstiga.

Posted in All

0 thoughts on “Scrubs = mardrömmar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *