And when he comes around, he says I always look so down

Idag fortsatte vi målningen i min fasters affär. Pappa hjälpte till och målade det gråa som behövdes och jag och Sanna målade tegelsten och sprayade coola saker, haha. Tuffast är nog att det står rock. Bilder på resultatet finner du längst ner i inlägget.
Just nu sitter jag i sängen och äter pommes pinnar för mig själv och känner mig lagom fet.. men gott är det!
Fick ett av mina städryck inatt och började städa skrivbordet och väggen ovanför. Det slutade som alltid annars att hälften av sakerna åker tillbaks på skrivbordet efter att jag lagt allt i sängen och det plötsligt är jättesent och jag vill sova. Jag har faktist saknat mina sena städryck lite. Händer allt för sällan.
Funderar på att ta och titta på True Bloodavsnitt men har inte riktigt bestämt mig. Saknar faktist deras svenska som de pratar ibland, haha. Speciellt de som inte är svenskar egentligen.

Satt och gjorde fula animationer förut. Ibland är min tuffhet nästan skrämmande.

Målningen till affären Elvis & Elina.
   

Dagens låt: The Subways – Mary
En låt som väcker minnen från förr.

Posted in All

0 thoughts on “And when he comes around, he says I always look so down

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *