God natt

Dagen började med att man fick springa till bussen. Hatar när man ser att den står längre fram och så väntar alla på att man ska skynda sig dit. När jag väl kom till min spanskalektion skulle vi tydligen ha nationellt prov, hörförståelse. Åh så roligt, verkligen! Sedan var det matte och då drog våran mattelärare ner oss till centrum för att titta på henne femåriga son som var med i vårparaden. Haha, mycket gulligt med barn som höll varandra i händerna och sjöng vårsånger i sina färgglada regnkläder.
Först hade jag bestämt mig för att åka till Göteborgs stadsmuseum, sedan tänkte jag inte göra det för för jag skulle knappt hinna och alla skulle göra annat, men sedan blev det så ändå eftersom det började senare än vad jag trodde och pappa kom hem innan vi skulle åka så då tog jag och Lollo bilen och fräste in. Åkte in lite sent så det fick bli dagens andra språngmarsch, fint! Systrarna Saaranen kände sig väldigt fina och ordninggjorda när de väl var framme och därför skulle självklart nöjesguidens fotograf fota alla som var där. Kusowsky spelade tre låtar akustiskt. Det var bra och borde vart längre. På hemvägen gick en ankfamilj längst vägen. Ville ta med dom och sätta dom på ett bra ställe. Borde nog gjort det.
Nu bör jag egentligen inte sitta här och skriva eftersom jag har läxprov imorgon på en text om foto. Har fått väldigt mycket ångest över att fotografera på senaste tiden. Någon borde ta ifrån mig min kamera.
Har även funderat lite kring hur liten jag ser ut. När jag säger att jag snart går ut ettan tror väl folk att jag menar lågstadieettan.
Förövrigt har jag ont i ryggen och är i stort behov av massage och gärna någon att sova med. Vill inte gå och lägga mig ensam inatt.


 

Posted in All

0 thoughts on “God natt

 1. Du ser inte alls så liten ut! 🙂 Kul att ni kom, och lite sinnessjukt.. haha. Lycka till med alla prov!

  Jag kanske knycker någon bild av dig till bloggen om det är ok? /M

 2. "Haha, mycket gulligt med barn som höll varandra i händerna och sjöng vårsånger i sina färgglada regnkläder."

  […och aliminiumfolie på huvudet!!!]

  (huvudetena?! woot?)

  HAHA, måste bara påpeka att lollos komentar är ganska fin. 🙂 hej lollo!

  God Natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *