High on you and all drunk

Har känt hela veckan att jag vill åka iväg någonstans.
Vi är lediga på fredag så då passade det bra att åka till Uppsala över helgen, eftersom man får en extra dag. Men det gick inte som jag tänkt så nu får jag sitta hemma här på torsdag kväll också. Kul! Sen så gäller inte fritidskortet innan fyra så då måste jag vänta tills fyra-tåget på fredag. Ännu mer kul! Det är ju inga andra som ska med det tåget heller, hehe. Fast det är väl bra det egentligen, eftersom jag inte vill att personalen ska lägga märke till mig.
På lördag spelar Laakso i stockholm och det är 18 år. Jag vill också vara 18 och komma in på ställen. Mest för att reta dom som är yngre, som jag nu till exempel. Eller nä, inte bara det.. men delvis. Sen spelar Kusowsky på sticky fingers på torsdag. Min kära syster ska dit medans jag får sitta hemma och rulla tummarna. Kul det med!
Nu måste jag skriva klart min novell baserad på Hello Saferides låt 25 days som ska vara inlämnad imorgon.

High Drama.

Posted in All

0 thoughts on “High on you and all drunk

  1. gitarrfodralet funkar fint om man har lika smal hals som gitarren, lika litet huvud som gittarhuvudet, och en kurvig men väldigt kort kropp.. Med andra ord får du hålla dig tills vi beslutar oss för att göra en spelning till, eller i värsta fall – leva på minnena 🙂

    High drama är fin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *