22 april

Sitter och lyssnar på Bad cash quartet.
Åkte till skolan och gick på matten idag. Jag och sanna satt och räknade ut hur mycket vatten man slösar på den kranen som står och droppar i klassrummet och som ingen har lagat. Sedan drog mateläraren med oss till vaktmästaren för att visa upp den fina uträkningen, haha fint.
Sedan var självklart musiken inställd eftersom det är den roliga lektionen på dagen. Så då bestämde jag mig för att åka hem en sväng eftersom jag inte börjar förrän 12:45 igen. Har ingen lust att åka tillbaka alls. Har dans på idrotten och jag orkar inte dansa. Sedan är det en håltimma innan filmkunksapen börjar, som håller på till fem. Jobbigt att sluta så sent.
Nu vill jag ha fredag!

Posted in All

0 thoughts on “22 april

  1. Hanna: Ja, vi är bäst, pluggisar <3

    Och jag tycker också att det ska bli fredag! Har du pratat med Klara något om Lysekil? :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *