16

Hade sovmorgon till tio i tolv idag. Kände att jag behövde de där extra timmars sömn.
Fick 40/40 på högskoleorden som vi hade i läxa, Woho! Innan vi fick läsa på dom fick jag 16 rätt. Haha, vad bra det kommer gå när jag ska göra det riktiga provet.
Sitter i min säng och lyssnar på Broder Daniel och känner mig lagom svart och svår (min svarta sjal jag har på mig får representera det svarta).
Lollo skrev i sin blogg att hon snart inte kan sjunga i’m only eighteen, i’m only eighteen, moving on nineteen, moving on nineteen mer eftersom hon fyller nitton på fredag. Började fundera på vilka låtar jag kan sjunga om min ålder nu.
Kan ju sjunga I wanna be fifteen, I wanna be fifteen, I wanna be fifteen, ‘Cause I’m sick inside nu. Fast den behöver man ju inte vara exakt sexton för att sjunga och för det andra vill jag inte bli femton igen. Kan ju sjunga Sixteen med Timo Räisänen istället eller varför inte Sweet Sixteen med Hillary Dyff? haha.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *