Himmel blå himmel blå

Nu känner jag att det är mycket. Har spanska, svenska och programblock tills imorgon. Det är rätt trisst.
Idag fick jag i alla fall reda på att jag fått VG på musikprovet vi hade nyss och det är jag nöjd med. jag och en till hade högst poäng. Visserligen är vi bara 8 i gruppen och två av dessa har inte gjort det är men det är bra ändå tycker jag. Nu ska vi börja med ett nytt moment och det går ut på att man ska jobba om ett årtionde. Jag ska jobba med 60-talet och därför skrva en del om Beatles. jag ska även välja ut en låt med dem och sedan blir det ensamble. Något bra förslag på en bra låt som man kan spela och skriva om?
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och lyssna på Kings of Leon.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *