Jag tar en strips, med blandad sås

Jag är besviken på er! Jag får nästan inga kommentarer alls. Skriver jag tråkigt? Bleknar mina inlägg i jämförelse med Kenza och Blondinbellas? Eller har jag kanske blivit för gammal för branschen?

Idag försov jag mig lite. Fick därför ta en lite senare buss. När jag väl kommer fram till skolan upptäcker jag att jag har tappat bort min skåpsnyckel. Sanna ska ha ett stort tack som har en extranyckel till mitt lås i sitt skåp. Det hade inte vart roligt att få bryta upp mitt lås tre gånger i veckan. Jag har en tedens att låsa in min nyckel i skåpet, vilket jag jobbar på att sluta med. Det går väl sådär.
Tydligen har vi en “önskevecka” i skolan där vi får mat som vi vill ha. Dom har tydligen tagit den maten som dom vet att vi äter mest utav och elevrådet och matrådet har också fått tycka till. Idag fick vi POMMES FRITES till hamburgaren. Det hade jag aldrig kunna tänka mig. Eftersom det är önskevecka lär man väl lägga på sig lite eftersom våran skola verkar vara mycket för fet mat.
Skoldagen avslutades med lite Charlie Chaplin på filmkunskapen och jag måste säga att jag är rätt trött på att sluta fem på onsdagar.
Kusowskys nya skiva Hjärtlös som släpptes idag finns på sotify. Det blev jag glad över. Imorgon åker jag nog till Göteborg för att köpa mitt eget exemplar.

En bild kanske livar upp mina inlägg?

Posted in All

0 thoughts on “Jag tar en strips, med blandad sås

  1. Kul att du gillar skivan Linnea! nu fick du äntligen en kommentar 🙂 Du verkar ha trassel med ditt tngentbod förresten, haha. T-shirten kommer säljas via hemsidan tror jag, en just denna veckan har vi så mycket att göra så vi tar tag i det nästa vecka.. Ha det fint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *