Flygande dumlepåse

Det är rast och jag, Sanna, Hanna och Jenni går till ICA för att köpa lite godis eftersom vi tyckte att vi var värda det. Dock var jag trött och orkade egentligen inte gå den extremt långa vägen, men gick ändå. Till min besvikelse regnade det också.
Vi var i alla fall tillslut inne i affären och jag och Sanna blir som vanligt sugna på dumleklubbor och bestämmer oss för att köpa en påse med dessa mirakel tillsammans. Sanna tar påsen och ska plocka lite smågodis och säger "fånga!" och kastar påsen till mig utan att mina extremt snabba reflexer inte ens hinner uppfatta vad hon sagt och påsen hamnar på golvet. När Sanna är klar bestämmer sig även jag för att köpa lite godis och säger "fånga!" och kastar påsen till sanna. Till min förvåning fick jag ett riktigt sving på påsen som var lättare än jag anade och den flyger över Sannas huvud och bakom henne kommer en dam gåendes, och det första jag tänker är att den kommer hamna i henes huvud. Men damen var snabbare än jag trodde och påsen lägger sig lite väl perfekt mellan två varor i hennes rullvagn som hon har bakom sig och damen fortsätter att gå. Sanna ursäktar oss och tar upp påsen ur vagnen medans jag knappt kan stå på benen av skratt. Se så roligt man kan ha det i den lilla byn.

Posted in All

0 thoughts on “Flygande dumlepåse

Leave a Reply

Your email address will not be published.