Let’s go, Eskimo, Out into the blue!

Idag redovisade jag låten jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din på musiken. Det gick fint och jag är nöjd med mitt arbete. Sedan var det dags för julbord i skolan. Det enda som är värt att gå dit för egentligen är julmusten och att det finns ost till mackorna. Resten är ju bara massa kött och potatisgratäng. Jag tror min magsäck har krympt på senaste eftersom jag blev mätt på en och en halv köttbulle, lite potatisgratäng och en och en halv macka. Eller så var det bara lukten av all mat som gjorde mig mätt så snabbt. Efter maten var det slutredigering av våra filmer och vi blev klara tidigt och fick därför sluta en och en halv timme innan vi skulle sluta. Resultatet är dock en annan femma.
Imorgon är vi lediga och jag ska ge en kyss till den som har införskaffat oss dessa underbara halvdagar.
9 dagar kvar till jullovet.

Posted in All

0 thoughts on “Let’s go, Eskimo, Out into the blue!

  1. BD på vinyl såg trevligt ut 🙂 Går det få tag på alla skivorna månntro? kanske blir dyrt.. Röttan o wackon får du väl ta och hälsa på då.. Dom bor på berget vid linnéplatsen och jag tror att det är fri entré (annars 40 kr).. Hoppas du har det bra! 🙂 /M

  2. Åh vilka fina bilder! Det var säkert jag som tog ifrån dig din matlust. förlåt för det. jag vill oxå ha jullov. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.