Dance you little twat!

Åh! Jag är så trött. Jag är så jävla trött på bussarna som kör genom Ale. Idag stank det piss. Fyfan vad det stank. Det finns nog inget säte som inte är sönderrivet och det går knappt att räkna tuggumina som sitter överallt. Det är så svinigt och man får kvälvningar om man sitter långt bak för där är det som en soptim. Jag blir äcklad.

Det enda man har tid att tänka på är skolan just nu. Tittar igenom min kalender varannan minut så att jag inte glömt att göra något. Den här veckan har jag i alla fall bara Musikinlämning och redovisning och Expoprov. Men sen så måste jag även träna på de fem sakerna vi ska ha nästa vecka med. Jag kommer nog bryta ihop. Engelskan var skön idag i alla fall. Då gick jag, Sanna och Hanna och tittade på Billy Elliot. Det ska vi fortsätta med imorgon. Liv är en bra engelskalärare och förstår att man kan vara stressad och så ibland så hon låter oss göra sånna saker. Det är bra.

Min julkänsla börjar försvinna och jag vill gärna få tillbaks den! Annars får ni ta och ge mig sommar och festivaler.

Posted in All

0 thoughts on “Dance you little twat!

  1. hehe, du får komma o lyssna när vi har konsert på fredag, hög julstämming utlovas.n låg stressfaktor på den halvsovande publiken är ju oxå ett plus.. liv är bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *