Linnéa är stressad som vanligt

Plugg plugg plugg plugg.
Att det alltid ska vara samma visa, att alla är så dumma och lägger alla prov, inlämningar och redovisningar på en gång.
Nu innan jullovet som startar den 19:e ska jag hinna med:
Matteprov, Programblocksprov, prgramblocksredovisning eller liknande, Engelskaberättelse, Musikredovisning och inlämning, Spanskaprov, och rörligbild- och ljudprov. Jag kommer inte hinna läsa på all, speciellt inte med min energi. Jag är trött och bara längtar, längtar, längtar, längtar till jullovet. Förövrigt fick jag inte Bild och form som individuellt val till våren utan fick Filmkunskap istället. Och det betyder att jag kommer sluta fem på onsdagar nästa termin och inte komma hem förrän tjugo i sex. Jag kommer dö. Dessutom får jag nervösa sammanbrott när jag tittar på tvåornas och treornas schema.

Posted in All

0 thoughts on “Linnéa är stressad som vanligt

  1. välkommen till min vardag… det är pissigt, men man lär sig att älska de bra stunderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *