Förändring är vatten och det flyter, allt flyter

Jag är rädd för förändringar. Jag är så in i helvetes rädd för förändringar! Jag hatar den där känslan när man märker att den nya förändringen inte är lika bra som den förra eller gör allt sämre. Som ett exempel bröt jag ihop helt när jag insåg att jag inte hittade alla saker jag brukar använda i Photoshop Element i Photoshop CS.
Jag vill flytta, hela min familj vill nog flytta. Jag vill flytta in till Göteborg. Men det är en stor jävla förändring. Om jag bryter ihop helt över ett redigeringsprogram, hur kommer jag då reagera när jag flyttar, byter rum, ny adress, nya grannar, nya vardagsrutiner? Jag har bott i samma hus i hela mitt liv så självklart borde man kanske börja någonstans med sånna förändringar men det känns så stort, som om mitt liv skulle få ett helt nytt perspektiv. När sånna tankar kommer upp försöker jag alltid övertala mig själv att det nya är bättre men ibland tar den tanken om att det är sämre och jobbigt över. Det är då jag bryter ihop. Och så kan det håla på ett tag men det brukar blir bättre tillslut. Egentligen vill jag flytta när jag gått ut gymnasiet eftersom det hade vart ganska onödigt att jag valde Alegymnasium delvis för att det är nära, men ändå vill jag hellre bo i Göteborg än i våran by. Jag tror att det kanske är bättre att jag bor kvar här tills jag gått ut gymnasiet eller i alla fall ett tag till så att jag hinner tänka igenom saker och ting och överrösta de dåliga tankarna med de bra tankarna.

Posted in All

0 thoughts on “Förändring är vatten och det flyter, allt flyter

  1. jag undrar alltid om det är du som bor i ale när jag åker förbi där 🙂

    du kan inte bara flytta sådär

  2. Men hej! upp med hakan! och du kan ju inte bara lämna mig här helt ensam, snart blir det väl bara jag kvar i klassen om du med flyttar! och hur skulle det se ut?!?! :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *