Linnéa räknar ner dagar

Stress, stress, stress, stress!
jag är stressad och trött på skolan. Jag hamnar alltid här, här under täcket när jag bara inte orkar. Det är rätt skönt, även om jag vet att jag måste göra andra saker och tänka på annat. På torsdag har vi svenskaprov, som dock inte är svårt men måste läsa igenom det och på fredag har vi idrottsprov som jag inte tränat på alls, har ingen som hellst lust att göra det heller, sen så känner jag pressen på att våran film inte kommer bli klar i tid. Jag fick ju då den stora äran att vara gruppledare för våran film och hålla ordning på saker och ting och jag känner att det är nog det minsta jag behöver just nu, men den får väl bli som den blir. Sen så måste jag välja mina individuella val tills på fredag och jag vet inte vad jag ska välja eller hur många eller någonting alls. Eller jag har ju i och för sig tänkt lite och så men jag kan inte välja.
Från block B funderar jag på:
Astronomi
Bild och Form
Och från Block A:
Psykologi
Filmkunksap
Men troligen kommer jag bara välja ett block annars kommer jag antagligen gå in i väggen till våren. Sen kom jag på att jag måste hinna med massa matte snart också så att jag inte hamnar helt efter eftersom jag läser matte A snabbare än resten av klassen tillsammans med tre andra. och engelskaläxa var det också ja.
Det kommer kännas så skönt med helg, så skönt.

Posted in All

0 thoughts on “Linnéa räknar ner dagar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *