Kort inlägg om livstidsförkortande vanor hos korta personer

Är det mycket skillnad mellan vår generation och våra föräldrars? Jag undrar vad som gick snett. Varför i helvete börjar barnen röka när de går i fyran? I FYRAN! Då är man ju forfarande ett barn, ett litet barn, tio år. Så var det i alla fall när jag gick i skolan. Första fyllan några år senare kanske. Var det så förr också? Jag tror inte det, eller vad vet jag. Man vet ingenting om hur det var att vara ung förr, men jag tror inte att det var som nu. Hur blir det om tio år då? Kommer barnen födas med en cigarett i munnen och första fyllan när man är fem? Är det coolt att smygröka på rasterna i lågstadiet, sno cigaretter av föräldrar och sedan skryta om det?

Förövrigt känner man sig ensam när man är under vatten, likaså när vattnet rinner och slår lock för öronen i duschen.

Posted in All

0 thoughts on “Kort inlägg om livstidsförkortande vanor hos korta personer

  1. Jag var sju när jag tog min första snus… haha, så jag antar att det till vis mån var så förr också. Men det låter ju sinnessjukt, faktiskt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *