Pluggis, pluggis, pluggis, pluggis!

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem för då ska vi åka till skolan och gå på utvecklingssamtal. Haha, man känner sig som ett litet barn när man ska gå dit med sina föräldrar. Fast jag är väl kanske fortfarande ett litet barn, det beror på vem man frågar. Spanskan som jag vart så grinig över enda sen den började blev lite, men endast lite bättre idag när jag fick se mitt första läxförhör då jag nästan inte hade några fel alls, och dessutom kunde jag nästan alla orden på dagens förhör, trots att jag inte orkade träna på dom så mycket igår. Efter utvecklingssamtalet ska Sanna komma hit och vi ska nog baka muffins och kanske dricka Kalle Sprätt dricka om den finns i affären idag. Vi ska ta tag i matten idag och försöka komma längre i boken, pluggisarna slår till igen liksom.

Posted in All

0 thoughts on “Pluggis, pluggis, pluggis, pluggis!

  1. svar: Haha, japp ;D

    Tack för att man får låna den… även fast jag inte frågade, hahahahah ;D

    Jo det är han verkligen 🙂

    Ha en fin kväll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *