Den här gången, den här gången kanske världen förstår oss

Jag är så underbart peppad inför Håkan Hellström konserten nästa vecka på Liseberg att jag tror jag spricker. Håkan i Göteborg är liksom en sån känsla inget annat band eller artist kan skapa, då känner man sig hemma. Jag har sett honom på tre olika festivaler i sommar, på Peace and Love i Borlänge, på Arvikafestivalen och på Way Out West i Göteborg och jag måste säga att spelningen på Way Out West var den mest finaste av dom.

Nu har jag gått på Media på Alegymnasium i en månad. Det känns helt ok faktist. Självklart vill jag att de här tre åren ska gå fort på något sett men klassen känns bra och ingenting är särskillt jobbigt än så länge och det känns skönt. Jag klarar inte av att vara helt stressad och bara gå runt och tänka på skolan hela dagarna, då kan jag inte riktigt leva. Imorgon ska treorna pröva studentmössor. Jag vill också gå i MP3! Åh snälla, låt tiden gå fort.. men inte för fort.

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig
Och ta dig långt härifrån.

Men du – du sätter höstsolen i eld.

Posted in All

0 thoughts on “Den här gången, den här gången kanske världen förstår oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *