Jag tror att jag lider av dystymi och jag är paranoid, Linnéa var namnet

När man har en blogg borde man väl ändå skriva om något intressant. Själv tycker jag att min blogg nog är den mest ointressantaste bloggen jag skådat. Jag brukar fundera ibland på var det är som drar mina drygt 10 läsare per dag att fortsätta läsa min blogg. Är det kanske ironin om hur underbart livet är eller bara det att ha koll på vad mina händelserika dagar består utav? Om det nu skulle vara det sista kan jag väl dra en Martin Elisson och skriva en fin sammanfattning av min dag: Jag gick upp vid halv nio sen gjorde jag iordning mig inför skolan sen halvsprang jag till bussen vid halv elva och han precis i tid sen var jag i skolan sen tog jag bussen hem sen åt jag sen satte jag mig vid datorn och fixade lite ny musik sen gick jag upp till mitt rum och spelade gitarr sen somnade jag sen lyssnade jag på Håkan sen somnade jag igen och nu sitter jag här.

Ibland undrar jag om alla gått igenom ungefär samma saker, tänkt samma saker och kännt samma saker. Har 90-födda och 50-födda gått igenom samma saker bara att 90-födda kollade på teknat när de var små och brukade spela snake på mobilen när de var tillräckligt stora för att få sin första egna 3310, medans 50-födda tittade på rännstensungarna på SVT och "lekte med kottar" (som pappa brukar säga). Har ungdomen blivit mycket anorlunda med åren?

Förövrigt får ni kidnappa mig/ våldgästa/ höra av er osv till helgen!

Posted in All

0 thoughts on “Jag tror att jag lider av dystymi och jag är paranoid, Linnéa var namnet

  1. din blogg är guld värd och tankarna kring ungdom/ålder är intressant.. jag tror nog det ligger nåt i det. även om det gått väldigt fort sedan it-revoulutionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *