14:00

Åh, jag riktigt älskar när min familj berättar saker för mig. Det blir samma sak varje gång vi ska på släktkalas. Att man liksom ligger i sängen och blir väckt av Lollo som säger att hon fick reda på att vi tydligen skulle till en släkting idag. Och när man då frågar mamma eller pappa om varför de inte berättat det säger de alltid "jamen hörde du inte när vi pratade om det igår?". "Typ, eh nej, jag satt på andra våningen. Det är inte så att jag sitter och lyssnar på er hela dagarna."
Jag behöver ta en dusch, äta frukost, fixa iordning mig och få till ett acceptabelt humör innan fem. Jag vet inte om jag kommer lyckas.

Posted in All

0 thoughts on “14:00

  1. mhm, ja jag har hela den boxen. Den är helt sjukt bra. 12 timmar genialisk musik! Det bästa som gjorts i dokumentärväg.. Kolla på Hard days night också, den är fin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *