Sweet thing, I watch you

Idag blev jag väckt igen och sov därför inte min sena sömn. Har köpt biljett till Uppsala idag så på fredag kommer jag antagligen vara så trött att jag inte kommer kunna stå på benen. Tåget går nämligen runt åtta från Göteborg så jag kommer väl få gå upp vid den tiden jag brukar gå och lägga mig ungefär. Känns ju härligt.
Åkte från hålan idag och gick runt i Göteborg med Lollo. Vi åt på café och gick runt och pratade om livet i allmänhet. Imorgon vill jag se ut som 18 och heta Louise Saaranen. Varför måste jag vara kort, se ut som 12 och inte alls lik min syster? Alltså, jag är så trött på att vara liten men ändå vill jag inte bli gammal. Det känns bara som om man missar så mycket nu bara för att man är i just den här åldern. Varför kan man inte får göra det man vill nu? Man slösar bort livet på ingenting. Och vart har allt bra och roligt tagit vägen? Känner mig som en deppresiv tjugoåring som inte orkar med livet. Det skrämmer mig. Allting har gått så fort det senaste året och det har hänt så mycket och man har förändrats så mycket att man inte känner igen sig alls i den person man var förr. Man har andra tankar, åsikter och uppfattningar än vad man hade då. Är rädd för att ta fel beslut i livet. För det känns som om det är i den här åldern man tar alla stora beslut som påverkar sin framtid. Jag är rätt konstig och tänker nog för mycket.

Posted in All

0 thoughts on “Sweet thing, I watch you

  1. Om det är någon tröst så tar nog alla fel beslut i livet.. Knepet är att försöka vara positiv och försöka lyfta fram de bra val man gjort istället 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *