I want to be a part of something

Ibland kan livet kännas så meningslöst. Så fort något roligt är över bli allt som vanligt deppigt och ovärt igen. Jag behöver mer famnar och uppmuntringar eller något. Fast ni borde egentligen inte stå ut med mitt klagande. Det gör knappt jag.

Saker jag borde gör istället för att sitta här:
– Gå på toa innan jag gör det jag behöver göra i sängen.
– Hämta min laddare till mobilen innan den dör här uppe eller dör inatt, och det vill jag inte eftersom jag bör väckas av den så att jag inte sover bort hela dagen som brukar hända annars (gör egentligen inte mig så mycket eftersom det är skönt att sova bort dagar, förutom att jag måste beställa tågbiljett så tidigt som möjligt).
– Borsta tänderna och tvätta bort sminket.
– Byta om.
– Stänga av min vinylspelare som står på fast inte spelar någon musik (eventuellt sätta på den igen).
– Dra ner rullgardinerna så att inte alla sjukt irriterande insekter kommer in genom mitt lite öppna fönster.
– Ta bort mina saker från sängen som jag bara dumpade där när jag kom hem.
– Logga ut från bilddagboken så att inte alla äckliga killar_9x vill ha ens msn mitt i natten.
– Börja fundera på vad jag har gjort för nytta här i livet (bör väl inte ta så lång tid).
– Sova.

Posted in All

0 thoughts on “I want to be a part of something

  1. HAHAHAHAHA sattsa på karriär innom komiker-branshen. ale/kungävl verkar föda upp komiker i ett rasande tempo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *