I Am The Walrus

Blev en mycket varm natt vilket ledde till att jag stack ner till källaren klockan tre och knuffade bort pappa från hans säng och lät han sova på vindsvåningen som känns som en sauna (får väl börja sätta in lite finska ord för att visa vart man har fått sina gener från). Jag sov förövrigt rätt svalt resten av natten, vet dock ej om pappa gjorde det, har inte frågat. När jag väl orkade mig upp ur sängen (vilket var runt tolv) gick jag ut och solade lite. Fick även ett målarjobb av pappa att måla mormors brunn i trädgården och det tackade jag inte nej till. Det var varmt så jag målade i bikinin som jag solade i. Detta ledde till många stirrande ögon eftersom vägen gick förbi där jag målade. Tror dock inte att det beror på mitt enormt vältränade, bruna jag, utan snarare tvärt om. Var ett under att de inte cyklade/åkte/gick av vägen när de bländades av min bleka kropp. Snart börjar skolan också. Känns inte sådär lockande faktist. Och har inte tiden gått lite fort? Kändes som om jag satt och klagade nyss om att det var så långt kvar till sommarlovet. Jag är nog västra götalands bästa klagare! men det är väl alltid kul att man kan vara bra i något.

Eftersom det är väldigt mycket Beatles som spelas hos mig tycker jag att den här videon passar bra att lägga ut.

Posted in All

0 thoughts on “I Am The Walrus

  1. Förresten.. har du sett American Splendor? Harvey Pekar måste vara världens största pessimist.. Någonstanns är det lite vackert ändå. Även om det är pinsamt att man känner igen sig själv i honom, haha. Se den om du inte gjort det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *